Švica zastava

Biološka medicina
Švicarska skrivnost

Biološka medicina


Biološka medicina oz. krajše biomedicina je holistična oblika medicine, ki se je uporabljala in skozi tisočletja razvijala preko številnih veleumov s področja medicine, znanosti in filozofije. Izvira iz področja Švice in Nemčije, kjer se tudi izvaja na najvišjem nivoju strokovnosti.

Biološka medicina je pristop z naprednim razumevanjem zdravja in zdravljenja s stimulacijo, uravnoteženjem in obnovo regulativnih mehanizmov v telesu.

En izmed pionirjev današnje oblike biološke medicine v Evropi je zagotovo prof. dr. Thomas Rau, dolgoletni strokovni direktor največje evropske holistične klinike, Paracelsus v Švici, zdaj dekan švicarske akademije za Biološko medicino (Swiss Biological Medicine Academy) in izobraževalne klinike Swiss Biological Medicine Center.


Dr. Thomas Rau se upravičeno šteje za enega izmed najboljših zdravnikov na svetu. Iz medicine je diplomiral v Švici in ZDA ter kot mlad revmatolog pred 35 leti ugotovil, da svojim pacientom z uradno medicino pravzaprav ne more kaj veliko pomagati. S tem se je pričela njegova življenjska misija – ustvariti medicinski sistem, ki bo ljudi resnično pozdravil. Prepotoval je svet, se spoznal z vsemi pomembnimi starodavnimi medicinskimi znanji ter najnovejšimi odkritji znanosti, jih povezal z doktrino švicarske tradicionalne medicine in vse to uporabil za temelje nove celovite medicinske teorije – švicarske Biološke medicine.

Uspešnost njegove ekipe pri zdravljenju kroničnih bolezni in bolezni nejasnega izvora, kjer uradna medicina nima odgovora, je vsaj 65%. Kaj pravzaprav tiči za tem, kar lahko praktično pozdravi več kot vsakega drugega bolnika, ki ga uradna medicina ne zmore?

Več o tem bo prof. dr. Thomas Rau povedal na prihajajočem seminarju v Ljubljani


>> Prijava na delavnico
Organizator seminarja je Swiss Biological Medicine Academy v sodelovanju z Eubiosa d.o.o.
Logo Eubiosa Logo Swiss Biological Medicine Academy
Copyright Eubiosa © 2019
Izdelava: MMstudio